IZDELAVA SPLETNE STRANI IN IZDELAVA SPLETNIH STRANI CENIK

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Intec Tiv, d.o.o., Kranj

Izdelava spletne strani in izdelava spletnih strani cenik

Izdelava spletne strani za podjetje Intectiv iz Kranja je bilo ciljno zasnovano za potrebe trenutnega in potencialnega kupca na angleško in nemško govorečih trgih. Izdelava internetne strani je obsegalo analizo trga, izdelavo konkurenčne matrike podobnih podjetij in pregled spletnih strani konkurentov na vseh trgih. Pri izdelavi spletne strani je bil cilj izdelati spletno stran, ki bo dosegala vidnost in bo oblikovno dovolj dobra, da bo izstopala iz povprečja. Izdelava internetne strani ima cilj, da bo spletna stran orodje, ki bo podjetju prinašalo nove kupce in predstavljalo podjetje kot komercialist, ki je na voljo vse dni v tednu ob vseh urah na vseh lokacijah hkrati. Za dosego tega cilja so potrebna znanja izvajalca in sodelovanje naročnika, da se določijo ključne prioritete, cilji in časovni okvir pri izdelavi internetne strani.

Vsisi
 
INTEC TIV

Zagotovite si svoja tiskana vezja z podjetjem INTEC TIV

Spletna stran je izdelana za podjetje INTEC TIV iz Kranja. Podjetje je že od leta 1973 znan kot največji proizvajalec tiskanih vezij v Sloveniji. Z desetletji izkušen so uspeli izpopolniti svoje lastno znanje in tehnološko dovršeno proizvodnjo linijo. Predstavljajo temelj izdelovanja najzahtevnejših HDI tiskanih vezij. Upoštevajo številne tehnološke in okoljske standarde. Njihovi izdelki pa postajajo ožilje izdelkov sodobne tehnologije.

 

Vas zanima izdelava spletnih strani cenik?

Kaj določa ceno pri izdelavi spletne strani? Izdelava spletnih strani cenik je pomemben del za investitorja. Ceno izdelave določa gospodarska kategorija v kateri nastopa podjetje, trg na katerem želi sodelovati, strategija nastopa in želja ter potreba koliko in na kakšen način želi naročnik izstopati s spletno stranjo v primerjavi s konkurenco. Izdelava spletne strani cena je zato pogojena z več parametri in željami naročnika. Cene izdelave spletne strani se lahko začne že pri slabem tisočaku ali pa je deset kratnik te vsote. V podjetju strankam zagotavljamo izdelavo spletne strani, ki bo dovolj dobra, da bo prinašala dodatna povpraševanja ne glede na trg in panogo.

Vsi.si, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani GaleniaIzdelava spletne strani Mic MengešIzdelava spletne strani Kamp KorenIzdelava spletne strani odvetniška pisarna Nikola MaslovarićIzdelava spletne strani Per asperaIzdelava spletne strani Šircelj

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.