Izdelava tiskanih vezij in cenik izdelave sta lahko dostopna

Izdelava tiskanih vezij se je pričela že daleč nazaj, v letu 1961 in se je z leti razvijala in se izpopolnjevala. Dan danes tiskana vezja izdelujemo iz podlage v obliki ploščice, ki sestoji iz kupra – kemijskega materiala, ki je zelo prilagodljiv in ga z lahkoto preoblikujemo v žice. Nezaželene dele odstranimo in žice, ki so prav tako narejene iz kupra povežemo med seboj.

Kakšen je postopek izdelave tiskanega vezja?

Plošče za tiskana vezja navadno sestojijo iz kupra. Kuper je zelo prilagodljiv material, v katerem zlahka napravimo prostor za žice. Pri sami izdelavi tiskanih vezij je najpomembneje, da odstranimo odvečen kuper okrog žic, da bo vezje lahko nemoteno delovalo. To je mogoče doseči z različnimi tehnikami izdelave tiskanih vezij. Vsak proizvajalec se navadno odloči za tehniko izdelovanja vezij in za uporabo programa za tiskana vezja, ki mu je najbolj pri srcu.

Seveda obstaja več različnih načinov izdelave tiskanih vezij. Nekatere metode so dražje, druge nekoliko ugodnejše. Potrebno je poudariti, da pri izdelavi tiskanih vezij težko govorimo o masovni produkciji, saj je vsako tiskano vezje posebno in mora biti izdelano natančno ter tako, da bo opravilo svoj namen.

V vezja pa moramo z namenom namestitve komponent tudi vrtati

Za vrtanje tiskanih vezij se lahko uporabi več tehnik. Lahko se odločimo za vrtanje z navadnim svedrom, nekateri prisegajo na lasersko vrtanje, spet drugi se poslužujejo CNC vrtanja.

Cenik izdelave tiskanih vezij lahko najdete na naši spletni strani

Izdelava tiskanih vezij pri nas je kakovostna in natančna. Vezja so popolnoma prilagojena želji stranke in ji bodo ob pravilnem vzdrževanju tako dolgo služila. Cenik izdelave tiskanih vezij lahko najdete na naši spletni strani. Seveda nas o ceniku izdelave tiskanih vezij lahko povprašate tudi po telefonu ali pa nas za cenik izdelave tiskanih vezji prosite po e-mail naslovu.

Vezja, ki jih pri nas izdelamo, so narejena po evropskih in svetovnih standardih in so tako široko uporabna. Uporabljajo se v veliko različnih industrijah po vsem svetu. Obiščite nas v naši poslovalnici in se o ceniku izdelave tiskanih vezij prepričajte sami. Ob prihodu vas bo sprejel strokovnjak, ki vam bo do potankosti razložil kako poteka izdelava vezij pri nas in vam odgovoril na druga vprašanja, ki se vam morda še zastavljajo. Pozanimate se lahko tudi o priporočljivem vzdrževanju vezij in o njihovi namestitvi ter delovanju.

izdelava tiskanih vezij cenikIzdelava tiskanih vezij