O podjetju

Podjetje INTECTIV je že od svojih začetkov, leta 1973, največji slovenski proizvajalec tiskanega vezja. Desetletja izkušenj, lastno znanje in razvoj tehnološko dovršene proizvodne linije predstavljajo temelj izdelovanja najzahtevnejših (HDI – High Density Interconnect) prototipnih tiskanih vezij. Z upoštevanjem najvišjih veljavnih okoljskih in tehnoloških standardov, naši izdelki postajajo ožilje izdelkov sodobne tehnologije.

Proizvodni program obsega enostranska, dvostranska in večplastna tiskana vezja (do 24 slojev), Flex in Rigid-Flex. Na željo strank, uporabimo pri izdelavi tudi posebne materiale, kot so ALU in Cu sredica, Teflon, visokofrekvenčni Rogers in druge.

 

Podjetje INTECTIV

 

Vizija in poslanstvo

Skrb za kakovost naših izdelkov, zdravo okolje ter nenehne izboljšave, so glavno vodilo podjetja že 40 let. Vedno višjim zahtevam trga sledimo z napredovanjem v kakovosti in zanesljivi podpori kupcem naših izdelkov. Z lastnimi inovativnimi rešitvami postavljamo nove standarde, premikamo meje mogočega in s tem spodbujamo napredek elektronske in elektro industrije tako na domačih kot tujih trgih.
Z lastnim znanjem, fleksibilnostjo, produktivnostjo ter vlaganjem v razvoj stremimo k poziciji vodilnega podjetja na evropskem trgu, specializiranega v proizvodnji prototipnih in zahtevnih večplastnih HDI tiskanih vezij.

 

Splošni pogoji podjetja