POLITIKA ZASEBNOSTI IN VAROVANJE PODATKOV

 

 

1. ZBIRANJE IN VAROVANJE PODATKOV

S prijavo na e-novice ali s posredovanim povpraševanjem na spletnem obrazcu se strinjate, da v podjetju INTECTIV d.o.o., Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj (v nadaljevanju: upravljalec), zbiramo, obdelujemo in hranimo osebne podatke, ki nam jih posredujete.


Vaše osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


Za varstvo vaših osebnih podatkov, je odgovoren direktor družbe, dosegljiv na elektronskem naslovu: info@intectiv.si.


NAMEN OBDELAVE PODATKOV
S prijavo na e-novice, s katerimi vas bomo obveščali o novostih v naši proizvodnji, o ugodnostih, se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke.

Osebni podatki, ki jih zbiramo v ta namen so:
- ime in priimek in
- elektronski naslov.

Za uspešno izvedbo primerne ponudbe, vas bomo prosili za naslednje osebne podatke:
- ime, priimek,
- elektronski naslov,
- naslov in kraj bivanja,
- telefonsko številko.

Zbrani osebni podatki so na podlagi vašega soglasja uporabljeni tudi za namene prodajne analize (statistična obdelava, trženjske raziskave, segmentacija kupcev, obdelava preteklega nakupnega obnašanja) in za druge marketinške aktivnosti podjetja (oglaševanje v spletnih iskalnikih in na družbenih omrežjih, remarketing, načrtovanje in izpeljava posebnih promocijskih akcij).


Osebne podatke zbiramo v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za druge namene.


PRAVNA PODLAGA
Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.


UPORABA OSEBNIH PODATKOV
Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.


SHRANJEVANJE PODATKOV
Dostop do vaših osebnih podatkov dovoljujemo le pooblaščenim osebam. Osebni podatki, ki jih hranimo v fizični ali elektronski obliki so strogo varovani pred nepooblaščenim dostopom, spreminjanjem, razkrivanjem ali uničenjem.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov (podano ob prijavi na e-novice) lahko kadarkoli prekličete, tako, da nam to sporočite na elektronski naslov: info@intectiv.si ali po pošti na naslov: INTECTIV d.o.o., Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj.


Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

Ostale osebne podatke, pridobljene v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo na način in v rokih v skladu z veljavno zakonodajo.

 

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov in Zakon o varstvu osebnih podatkov.

Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.


VAŠE PRAVICE
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico:
- do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas,
- do popravka podatkov,
- do omejitve obdelave,
- do izbrisa podatkov ter
- do prenosljivosti podatkov.


Naštete pravice lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@intectiv.si ali po pošti na naslov: INTECTIV d.o.o., Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj.


Zavezujemo se, da bomo vašo zahtevo obravnavali in jo rešili v roku 30 dni od prejema.

 

 

2. PIŠKOTKI

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih brskalniki, kot so Firefox, Chrome ali Internet Explorer, nalagajo na vaš računalnik med brskanjem po spletu.


V skladu s priporočili informacijskega pooblaščenca, smo na našo spletno stran namestili obvestilo o uporabi piškotkov.


KAJ SO PIŠKOTKI
Piškotek je majhna datoteka, ki prosi za dovoljene, da se zapiše na trdi disk vašega računalnika.


Ko se enkrat strinjate, je datoteka dodana in piškotek pomaga analizirati spletni promet ali pa vam sporoči, ko obiščete specifično spletno stran.


Piškotki dovoljujejo, da se aplikacije odzivajo glede na vaše individualne zahteve. Aplikacija lahko prikroji svoje operacije glede na vaše potrebe, želje z zbiranjem in hranjenjem informacij o vaših preferencah.


Spletni promet uporabljamo za identifikacijo, katere strani so bile uporabljane. To nam pomaga analizirati podatke o našem spletnem prometu in pomaga izboljšati našo spletno stran na način, da jo prikrojimo vašim individualnim potrebam. Te podatke uporabljamo le za analitične potrebe in jih nato odstranimo iz sistema.


Celostno nam piškotki pomagajo, da vam zagotovimo kar najboljšo spletno stran, s tem da nam omogočijo spremljanje, katere strani se vam zdijo zanimive in katere ne.
Piškotek nam v nobenem primeru ne omogoča dostopa do vašega računalnika in kakršnekoli druge informacije o vas, kot do tistih, ki ste jih delili z nami.


LAHKO SE IZOGNETE NALAGANJU PIŠKOTKOV
V kolikor sploh ne želite, da se piškotki iz naše strani nalagajo na vaš računalnik, lahko to možnosti izklopite v nastavitvah vašega brskalnika. V tem primeru ne boste prejeli nobenega piškotka.


V kolikor vaš brskalnik takih nastavitev ne podpira, predlagamo, da ga nemudoma nadomestite s sodobnejšim in varnejšim. Velika večina brskalnikov v uporabi (99%) vsebuje možnost nastavitve stopnje vaše zasebnosti in tudi možnost onemogočanja nalaganja piškotkov.