Tiskano vezje – izdelava in popravila

Izdelava tiskanih vezji se je pričela v letu 1961. Kot vse druge tehnologije, se je tudi tehnologija tiskanih vezji in izdelave razvijala skozi leta in se do danes izpopolnila. Dan danes tiskana vezja izdelujemo iz podlage v obliki ploščice iz bakra. Baker je kemijski element, sam material pa je zelo prilagodljiv in ga tako z lahkoto preoblikujemo v žice. Nezaželene dele odstranimo in žice povežemo med seboj.

Kakšen je postopek izdelave tiskanega vezja?

Plošče za tiskana vezja navadno sestojijo iz bakra. Bakra je zelo prilagodljiv material, v katerem zlahka napravimo prostor za žice. Pri sami izdelavi tiskanih vezij je najpomembneje, da odstranimo odvečen baker okrog žic, da bo vezje lahko nemoteno delovalo. To je mogoče doseči z različnimi tehnikami izdelave. Vsak proizvajalec se navadno odloči za tehniko izdelovanja tiskanih vezij, ki mu je najbolj pri srcu.
Pri izdelavi tiskanih vezij težko govorimo o »standardni izdelavi vezja«, saj je potrebno vsako tiskano vezje izdelati za svoj namen in ga moramo tako natančno prilagoditi prostoru v katerega ga bomo namestili. Vsak delujoči aparat mora imeti izdelano vezje posebej zanj.

Kompleksnost izdelave

Ker je izdelava tiskanega vezja kompleksna, obstaja več načinov izdelave. Nekatere metode so dražje, druge nekoliko ugodnejše. Potrebno je poudariti, da pri izdelavi tiskanih vezij, zaradi specifičnih lastnosti vsakega vezja, težko govorimo o masovni produkciji.

Cenik tiskanih vezij in izdelave najdete na naši spletni strani

Izdelava tiskanih vezij pri nas je kakovostna in natančna. Vezja so popolnoma prilagojena želji stranke in ji bodo ob pravilnem vzdrževanju tako dolgo služila. Vezja posebne skrbi ne potrebujejo, priporočljivo jih je tu in tam očistiti s čistilom za tiskana vezja. Cenik izdelave tiskanih vezij lahko najdete na naši spletni strani. Seveda nas o ceniku lahko povprašate tudi po telefonu ali pa nas zanj prosite po e-mail naslovu.

Tiskana vezja – izdelava po evropskih standardih

Vezja, ki jih pri nas izdelamo, so narejena po evropskih in svetovnih standardih in so tako široko uporabna. Ponujamo vam tudi veliko izbiro fleksibilnih tiskanih vezij. Uporabljajo se v veliko različnih industrijah po vsem svetu. Obiščite nas v našem podjetju tiskanih vezji pri Ljubljani. Ob prihodu vas bo sprejel strokovnjak, ki vam bo do potankosti razložil kako poteka izdelava vezij pri nas in vam odgovoril na druga vprašanja, ki se vam morda še zastavljajo. Pozanimate se lahko tudi o priporočljivem vzdrževanju vezij in o njihovi namestitvi ter delovanju.

Tiskano vezje izdelavaizdelava tiskanih vezij