TISKANA VEZJA

Asemblaža in uporaba

V sodelovanju s podjetjem ProPlace d.o.o. nudimo kupcem popoln izdelek elektronskih komponent od načrtovanja in izdelave tiskanih vezij do namestitve elementov in elektronske asemblaže, skupaj s programiranjem in testiranjem.

Uporaba naših tiskanih vezij

V sodelovanju s podjetjem ProPlace d.o.o. ponujamo celovito rešitev. Od načrtovanja tiskanin in proizvodnje, do (polaganja) opremljanja s komponentami ter preizkušanja končnih izdelkov.

Področja uporabe naših tiskanih vezij in končnih izdelkov

Sodelovanje z inštituti in univerzami na področju raziskav in razvoja novih tehnologij, za lepšo (boljšo) prihodnost celotnega človeštva.

Medicina: obsevalne naprave za zgodnje odkrivanje rakavih obolenj.

Energetika: bipolarna plošča za pretvorbo kemične energije v električno. S pomočjo vodika v elektrolitski celici in bipolarne plošče je možno vzpostaviti reverzibilen proces pretvorbe kemične energije vodika v električno energijo.

Umetna inteligenca: inteligentne elektronske naprave za vsakodnevno uporabo omogočajo višjo raven osebne varnosti, energijskih prihrankov, praktičnosti in prilagodljivosti. Specialne rešitve za ljudi s posebnimi potrebami postanejo izvedljive.

Znanost: linearni pospeševalnik v CERN-u. Ta s pomočjo izkoriščanja električnih in magnetnih polj pospešuje električno nabite osnovne delce do visokih hitrosti. Preučevanje visoko-energijskih trkov odpira nova poglavja v razumevanju našega vesolja.

Bivalne enote: prilagajanje ambienta uporabnikovim potrebam tudi s pomočjo pohištva.

Zračni transportŽelezniški transportAvtomobilska industrija
Vesoljska tehnologijaVojaška tehnologijaVarnost in nadzor
Dirkalniki F1Industrijska elektronikaTelekomunikacije
Vremenske postajePametni gospodinjski aparati 
Top