INTECTIV d.o.o.

Zgodovina

Desetletja izkušenj, znanja in razvoja tehnološko napredne proizvodne linije so osnova naše proizvodnje visoko kompleksnih (HDI – High Density Interconnect) tiskanih vezij. Z visoko stopnjo razvoja in tehnološko inovativnimi rešitvami postavljamo nove standarde, ki premikajo meje mogočega in s tem spodbujajo napredek elektronske in elektro industrije domačih in drugih visoko zahtevnih tujih trgov.

Kot eden izmed ključnih akterjev v proizvodnji tiskanih vezij v Evropi smo v fazi certificiranja AS 9100D, kar bo pomenilo še zanesljivejši vir tehnološkega razvoja za naše stranke. Glavne vrednote našega podjetja temeljijo na transparentnosti, zanesljivosti, odzivnosti in partnerskemu odnosu.

1973
Začetek

Začetki podjetja INTEC TIV segajo v leto 1973. V začetku svojega obstoja smo proizvajali predvsem enostranska tiskana vezja za podjetja poslovnega sistema ISKRA, nosilke slovenske elektro in elektronske industrije.

1983
IBM Germany

Leta 1983 je podjetje IBM Germany izbralo INTEC TIV za svojega strateškega partnerja. S to povezavo smo nadgradili izkušnje in razvili tehnologije za izdelavo zahtevnejših tiskanih vezij. V devetdesetih letih smo prodajo svojih izdelkov razširili na evropska tržišča. 

1985
INTECTIV Deutschland GmbH

Leta 1985 smo v Nemčiji ustanovili podjetje, sedaj imenovano INTEC TIV Deutschland GmbH. Z navzočnostjo na zahtevnem nemškem trgu smo pridobili izjemne izkušnje v mednarodnem trgovanju, tako na področju izvoza izdelkov, kot uvoza surovin.

2000
Tehnološka prenova

Leta 2000 je podjetje z novim večinskim lastnikom, slovenskim podjetjem ELGOLINE d.o.o. izvedlo tehnološko in organizacijsko prenovo. Z obsežno investicijo v novo tehnološko opremo so se podjetju odprla vrata za poslovanje z najzahtevnejšimi kupci. 

2005
INTEC TIV Asian Pacific Ltd.
PCB tiskana vezja

Leta 2005 smo ustanovili hčerinsko podjetje INTEC TIV Asian Pacific Ltd. za potrebe uvoza gotovih izdelkov in surovin iz daljnega vzhoda. 

2008
Nova strategija

Leta 2008 smo se odločili seči v sam vrh tehnologije izdelave tiskanih vezij. Nova strategija in obsežno investiranje v opremo so omogočili specializacijo podjetja v izdelavo prototipov in zelo zahtevnih plošč tiskanega vezja.

2024
Danes

Danes izvozimo več kot polovico svojih izdelkov v Nemčijo, Avstrijo in Švico, kjer izpolnjujemo potrebe najzahtevnejših kupcev. Strategija podjetja Intectiv temelji predvsem na razvoju in posodobitvi tehnologije za proizvodnjo HDI plošč in prototipov. Naše glavne prednosti so visokotehnološka proizvodnja in strokovno znanje, nenehne izboljšave in razvoj ter brezhibna podpora kupcem s hitro in kakovostno izdelavo.

Imate izziv?

Kako vam lahko
v podjetju IntecTIV
pomagamo

Top