Proizvodnja tiskanih vezij se je pričela že v sredini prejšnjega stoletja in se je razvijala vse do danes

Izdelava tiskanih vezij se je pričela leta 1961, ko je ameriško podjetje Hazeltine patentiralo kompleksnejša tiskana vezja, izdelava katerih je bila že zelo natančna, tiskana vezja pa so bila tako širše uporabljiva in so pričela omogočati velik razvoj v različnih industrijskih panogah. Pred tem so se vezja razvijala počasneje. Prva vezja so bila zgrajena iz večjih kosov kovine, povezanimi med seboj, vpeli pa so jih v leseno konstrukcijo.

Za izdelavo tiskanega vezja je potrebna velika mera natančnosti

Pri izdelavi tiskanih vezij težko govorimo o »standardni izdelavi vezja«, saj je vsako tiskano vezje izdelano posebej za svoj namen in mora natančno ustrezati prostoru v katerega ga bomo namestili. Vsak delujoči aparat mora imeti izdelano vezje posebej zanj.

Kakšen je postopek izdelave tiskanega vezja?

Plošče za tiskana vezja navadno sestojijo iz kupra. Kuper je zelo prilagodljiv material, v katerem zlahka napravimo prostor za žice. Ker se zelo lahko oblikuje, je iz njega preprosto izdelati tudi same žice. Pri sami izdelavi tiskanih vezij je najpomembneje, da odstranimo odvečen kuper okrog žic, da bo vezje lahko nemoteno delovalo. To je mogoče doseči z različnimi tehnikami izdelave tiskanih vezij.

Cenik izdelave tiskanih vezij si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nam pošljete povpraševanje

Izdelava tiskanih vezij pri nas je kakovostna in natančna. Vezja prilagodimo zahtevam in željam strank. Cenik izdelave tiskanih vezij lahko najdete na naši spletni strani. Seveda nas o ceniku izdelave tiskanih vezij lahko povprašate tudi po telefonu ali nam pošljete povpraševanje po e-mail naslovu.

Kakovost, natančnost in dolga življenjska doba so pridevniki, ki odlikujejo naša vezja

Vezja, ki jih pri nas izdelamo, so narejena po evropskih in svetovnih standardih in so tako široko uporabna. Uporabljajo se v veliko različnih industrijah in pri izdelavi različnih predmetov. Brez tiskanih vezij naši telefoni, računalniki in USB ključki ne bi mogli delovati.
Ob obisku naše poslovalnice se o ceniku izdelave tiskanih vezij lahko pogovorite z razvijalcem tiskanih vezij

Obiščite nas v naši poslovalnici in se o ceniku izdelave tiskanih vezij prepričajte sami. Ob prihodu vas bo sprejel naš razvijalec tiskanih vezij, ki vam bo do potankosti razložil kako poteka izdelava vezij pri nas in vam bo lahko natančno odgovoril na druga vprašanja, ki se vam morda še zastavljajo. Povedal vam bo tudi vse o priporočljivem vzdrževanju vezij in o njihovi namestitvi ter delovanju.

Tiskana vezja izdelavaizdelava tiskanih vezij cenik