Večslojna tiskana vezja – velika izbira in kvalitetna izdelava v delavnici tiskanih vezji v Kranju

V našem podjetju vam ponujamo tudi izdelavo večslojnih tiskanih vezji. Izdelujemo večslojne plošče tiskanega vezja širokega izbora. Izbirate lahko tudi med različnimi barvami spajkalne kritine večslojnega tiskanega vezja. Možno se je dogovoriti tudi za različno barvno kombinacijo sprednje in zadnje strani vezja.

Pri naročilu večslojnega tiskanega vezja lahko izbirate tudi med različnimi prevodnimi nanosi. Izbirate lahko med zlatom, nikljem, kositrom in grafitom. Pred izdelavo večslojnih tiskanih vezji se je možno dogovoriti tudi za zaščito določenih kritičnih površin med dodatnimi proizvodnimi postopki.

Za izdelavo tiskanega vezja je potrebna velika mera natančnosti

Pri izdelavi tiskanih vezij ne moremo govoriti o masovni proizvodnji, saj vsako vezje zahteva veliko specifičnosti zaradi prav tako zelo specifične nadaljnje uporabe.

Kakšen je postopek izdelave tiskanega vezja?

Plošče za tiskana vezja navadno sestojijo iz bakra. Baker je prilagodljiv material, v katerem zlahka napravimo prostor za žice. Ker se baker zelo lahko oblikuje, je iz njega preprosto izdelati tudi same žice. Pri sami izdelavi tiskanih vezij je najpomembneje, da odstranimo odvečen baker okrog žic, da bo vezje lahko nemoteno delovalo. To je mogoče doseči z različnimi tehnikami izdelave vezij.

Skrb in vzdrževanje tiskanih vezji za daljšo življenjsko dobo in nemoteno delovanje

Za tiskana vezja pa je – v želji po dolgi življenjski dobi – potrebno tudi skrbeti. Sicer posebne nege vezja ne potrebujejo, kljub temu pa jih je priporočljivo tu in tam očistiti. Za njihovo čiščenje se uporablja čistilo za tiskana vezja, s pomočjo katerega očistimo spoje in kovino ter vezje tako pripravimo na nadaljnje delovanje.

Tiskana vezja lahko kupite v Kranju

V naši poslovalnici tiskanih vezji v Kranju, si lahko ogledate široko ponudbo vezji, ki vam je na voljo. Prepričate se lahko o kvaliteti izdelave večslojnih tiskanih vezij. Ker smo s poslovalnico tiskanih vezji v Kranju postavljeni v osrednjo lego države, smo lahko dosegljivi vsem prebivalcem. Za dodatna vprašanja se vam ni potrebno pripeljati v poslovalnico, pač pa nas lahko kontaktirate po telefonu ali pa nam vprašanja pošljete po e-mailu. Kljub vsemu pa vam priporočamo obisk v naši delavnici tiskanih vezji v Kranju, kjer se lahko o izdelavi vašega vezja pogovorite s strokovnjaki. Vabimo vas na ogled tiskanega vezja v Kranju. Ob prihodu vas bo naša ekipa navdušila s svojo strokovnostjo, znanjem in prijaznostjo.

tiskana vezja Kranjvečslojna tiskana vezja